image

subota, 10. travnja 2010.

STRANICE SU U POGONU - NOVOSTI 1

Nove stranice 4. 3jANGLA su u pogonu. Ove godine odlučili smo se na još jedan redizajn kako bi Vam informacije bile što preglednije i kako bi i sami interaktivno mogli doći do svega potrebnoga.
Što imamo za sada?
1) Dostupni su pozivi u hrvatskoj, slovenskoj i engleskoj verziji. U pozivima imate dosta bitnih informacija
2) Na stranici LOKACIJA nalazit će se detaljna karta svih orijentacijskih arena 4. 3jangla. Za sada imate samo načelni raspored a trenutno radimo na ažuriranju
3) STARTNE LISTE trenutno su van funkcije i biti će objavljene čim bolje to prije.
4) MTB-O vas vodi na stranice od sajmenih dana gdje možete pronaći korisne informacije o MTB-O
5) TRAIL-O je post koji objašnjava neke stvari o preciznoj orijentaciji i daje linkove na stranice gdje možete doći do više informacija.
6) Imamo i bodovanje za naj3janglističkog natjecatelja
7) Tehničke informacije o svakoj trci imaju posebne stranice. Za sada su na njima dostupni svi trenutno poznati podaci. Te stranice će se ažurirati u narednom periodu.
8) Dostupni su vam i rezultati, analize, splitbrovseri, routegadgeti i zadaci, rješenja itd...iz prethodnih edicija
9) Tu je i pokoji članak iz prijašnjih godina, kao i kolekcije fotografija.

Desno su razne mogučnosti za pretplatu na nove postove, komentare...
Zatim imate online prijave i možete pratiti trenutni broj prijavljenih.
Imamo i facebook grupu natjecanja, a možete pratiti i sve novosti s ovih stranica tako da se putem NetworkedBlogsa  i facebooka prijavite za njih. Informacije vam stižu direktno na vaš zid u facebooku.

Ove godine ponovo ćemo imati specijalnu nagradu osmišljenu i dizajniranu od strane našeg Silvia. Prošle godine to je izostalo zbog njegovog angažmana u Afganu, al se sada vračamo ovoj lijepoj tradiciji. Posjetite SVIJET OD STAKLA
.

Nema komentara:

Objavi komentar

NAJNOVIJE NA STRANICAMA

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger
 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama orijentacijskog natjecanja koje je osmišljeno da natjecatelji omjere snagu, brzinu, umijeće orijentiranja i preciznost u tri različite orijentacijske discipline. Pobjednik postaje najsvestraniji orijentacista. Moto trke je "NOT JUST 1, NOT ONLY 2, TRY 3ANGLE ORIENTEERING"