image

četvrtak, 28. travnja 2011.

MOŽDA ZADNJI INFO - Bilten 2


Sve je posloženo. Web stranice su u funkciji i svi linkovi bi trebali raditi.
Danas smo imali malu dramu oko dužina MTB-O a za klince. Na kraju se ispostavilo da je nekim čudom na startnim listama izašao krivi podatak o dužinama pa su neki to protumačili mjerodavnim. Intervencija je išla na duljinu staza klinaca, a nitko se nije upitao kako da je ženski šort imao stazu od nekih 3 km...nije li to malo premalo. Uglavnom, zahvalni smo na vašim sugestijama.
Sada imate službene:
Karakteristike staza:
Startne liste:
Imate i lokaciju natjecanja, pravila 3jangl bodovanja, rezultate i slikice prethodnih godina.

Imate i BILTEN 2. U njemu su svi podaci. Klubovi će dobiti po jedan primjerak, a svako si ga može isprintati odavde. Iako su unutra svi podaci, uopće ne sumnjamo da će biti opet pitanja o udaljenostima do starta i sl.

Molimo Vas još jednom da posebno poštujete upute za natjecanje u Trakoščanu kako nebi imali probleme s parkiranjem, dolaskom na cilj i karantenom.

Sutra je dan za pakiranje, al ako treba opet bumo na intervencijama.

Nema komentara:

Objavi komentar

NAJNOVIJE NA STRANICAMA

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger
 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama orijentacijskog natjecanja koje je osmišljeno da natjecatelji omjere snagu, brzinu, umijeće orijentiranja i preciznost u tri različite orijentacijske discipline. Pobjednik postaje najsvestraniji orijentacista. Moto trke je "NOT JUST 1, NOT ONLY 2, TRY 3ANGLE ORIENTEERING"