image

utorak, 27. travnja 2010.

DANAŠNJE NOVOSTI

Danas je još aktivno na prijavama i vidim da se uglavnom još prijavljujete. Složili smo i tehničke karakteristike MTB-O utrke na stranici 1.TRKA-TECH pa si to pogledajte, a možda se još i poneko prijavi kad vidi dužine i ostalo. Prijave su aktivne još sutra.
Za ovu prvu trku karakteristično je da u 14:00 moramo krenuti kupiti kontrole radi slijedeće trke pa o tome vodite računa i nemojte biti više od tri sata u šumi. Proglašenje će biti u 14:15 i bit će serviran grah. Od cilja do ciljnog prostora je nekih 2 km pa si i to ukalkulirajte.
Spavanje u školi Maruševec je gotovo pa riješeno, samo da još obavimo jedan razgovor s ravnateljicom. Općina Maruševec će dati i neke prigodne nagrade. Kada sve dogovorimo, slijede upute kako doći do škole i pravila ponašanja u dvorani.
.

Nema komentara:

Objavi komentar

NAJNOVIJE NA STRANICAMA

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger
 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama orijentacijskog natjecanja koje je osmišljeno da natjecatelji omjere snagu, brzinu, umijeće orijentiranja i preciznost u tri različite orijentacijske discipline. Pobjednik postaje najsvestraniji orijentacista. Moto trke je "NOT JUST 1, NOT ONLY 2, TRY 3ANGLE ORIENTEERING"