image

četvrtak, 29. travnja 2010.

NOVOSTI DVA DANA PRIJE TRKE

Finalizirana je koncepcija natjecanja u preciznoj orijentaciji. Sve se može pogledati na stranici 4.TRKA-TECH. Obratite pažnju oko dodatnih objašnjenja oko hodograma, zabrana i karantena jer da bi sve prošlo glatko morate ih se pridržavati. Sve će vam se još jednom objasniti nakon proglašenja rezultata sprint natjecanja.
Dobili smo i popise registriranih natjecatelja i u skladu s njima će se i obračunati startnina za klubove. Stanje je s današnjim danom, a ako nekoga još sutra registrrirate morate nam predočiti i nekakve dokaze prilikom plačanja.
Sutra ćemo objaviti startne liste i bilten sa svim ovim tehnikalijama da ga možete skinuti. Provjerite stranice natjecanja prije nego krenete sutra na spavanje da vam ne promaknu zadnje obavjesti.
Objavit ćemo i točnu poziciju škole u Maruševcu nakon sutrašnjeg dogovora s ravnateljicom.

Nema komentara:

Objavi komentar

NAJNOVIJE NA STRANICAMA

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger
 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama orijentacijskog natjecanja koje je osmišljeno da natjecatelji omjere snagu, brzinu, umijeće orijentiranja i preciznost u tri različite orijentacijske discipline. Pobjednik postaje najsvestraniji orijentacista. Moto trke je "NOT JUST 1, NOT ONLY 2, TRY 3ANGLE ORIENTEERING"