image

nedjelja, 24. travnja 2011.

NOVOSTI 2

Sutra je zadnji dan prijava. Ovoga puta nećemo produžavati rokove jer u utorak po planu idemo "štampati" karte. Zato nakon ponedjeljka možete upasti samo na vakante.
Ovih dana smo se konzultirali sa povjerenikom oko visina startnina pa smo odlučili iste malo korigirati nakon što smo zajednički protumačili neke odluke IO-a. Tako će neregistrirani natjecatelji plaćati startninu kao što je navedena u pozivu dok će registrirani natjecatelji u Maruševcu plaćati 35/25 kuna, a u Trakošćanu 45/30 kuna. Vodite računa i o besplatnim startninama.
Sve ostalo će što se proglašenja tiče biti u skladu s propisima, a i više od toga.
Kole i ja sutra idemo za Trakošćan na još jedan čeking terena. Staze su splanirane i možete uskoro očekivati sve tehničke detalje. Što se tiče sprinta u Trakošćanu, našiljite kopačke i pripremite se za šumu i brdo. Alen i Vlado su napravili pravu malu ljepoticu od karte na prekrasnom terenu sjeverno od jezera. Pošto će biti velika gužva oko samog dvorca (cca 20000 ljudi). Odlučili smo se malo odmaknuti od njega pa će naš natjecateljski prostor biti malo dalje. Pratite oznake za parkiranje i dolazak na ciljni prostor kako bi uhvatili povoljno mjesto za parking. Više o svemu tome u danima koji slijede.

Nema komentara:

Objavi komentar

NAJNOVIJE NA STRANICAMA

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger
 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama orijentacijskog natjecanja koje je osmišljeno da natjecatelji omjere snagu, brzinu, umijeće orijentiranja i preciznost u tri različite orijentacijske discipline. Pobjednik postaje najsvestraniji orijentacista. Moto trke je "NOT JUST 1, NOT ONLY 2, TRY 3ANGLE ORIENTEERING"