image

utorak, 26. travnja 2011.

NOVOSTI - Osvrt na Trakošćan

Uskršnji ponedjeljak smo Kole i ja proveli na Trakoščanu. Evo malo mojih impresija...Karta je krasna, a staze će biti vrlo izazovne. Oni koji imaju turbo u guzici, ako nemaju jake noge, neće puno profitirati. Bit će to netipičan sprint, malo drugačiji, više orijentacijski nego što su neki navikli. Prije bi rekao tipična kupska trka. Dakle, još jednom, pripremite se za šumu i brdo. Na nekim dijelovima ima i stijena pa ni spajke nisu loš izbor.
Ambijent je prekrasan, nadam se da će i vrijeme poslužiti iako nam se prijeti cjelotjednim kišama. Bit će i posebne upute kako doći do nas, gdje parkati i gdje je karantena.
Općina Bednja naš je domaćin, a Osnovna škola Franje Serta u Bednji nam je prenočište i CC. Škola je 5 minuta vožnje od natjecateljskog područja. TZ Bednje tradicionalno za 1. svibanj organizira manifestaciju "Prvi svibanjski izlet" u okolici dvorca. Očekuje se 20 000 ljudi pa i gužva oko dvorca. Nadamo se da oko našeg ciljnog prostora neće biti puno šetaća jer se najveća gužva očekuje podno dvorca. na ponudi su vol sa ražnja, besplatni grah, kuburaši , limena glazba i još puno etno-delicija. Zbog toga vas molimo da se maksimalno pridržavate uputa koje slijede.
Prijave su gotove, danas smo ubacili još poneko zaboravno ime. Tehnikalije uskoro.

PROMJENA!!!! Prijave su otvorene još danas...!!!

2 komentara:

  1. Sorry nisam vidio ovaj post, a prijave na OOnlinu su otvorene danas pa sam dodao još neke ljude po trkama. Ljudima sa rekao da se danas još mogu prijaviti.

    OdgovoriIzbriši
  2. On-line prijave su otvorene još danas...pa svi koji žele mogu se još prijaviti

    OdgovoriIzbriši

NAJNOVIJE NA STRANICAMA

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger
 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama orijentacijskog natjecanja koje je osmišljeno da natjecatelji omjere snagu, brzinu, umijeće orijentiranja i preciznost u tri različite orijentacijske discipline. Pobjednik postaje najsvestraniji orijentacista. Moto trke je "NOT JUST 1, NOT ONLY 2, TRY 3ANGLE ORIENTEERING"